Frågor & Svar

Varför kan jag inte byta mina 3 avbokade tillfällen mot en privatlektion?
Svar: För att en privatlektion kräver en ridlärare och en ridhustid som motsvarar en kostnad för oss. När eleven tar sin igenridning i en befintlig grupp så är ridhuset redan bokat o ridläraren är på plats :-)

Frågor & Svar

Men hon blev ju sjuk i natt! det kunde jag ju inte boka av före kl 15:00 dagen innan!?
Svar: Det är inte det att vi inte förstår att barn kan bli sjuka
1) Vi kan inte använda er plats till annan elev
2) Var ska vi hitta alla lediga platser till er som blir sjuka, missar bussen, fastnar i trafiken, bilen startade inte etc Våra ponnyer kan inte jobba mer än dom redan gör!
Därför har vi regler :-)

Avbokning av ridlektion

Avboka din ridlektion i formuläret på höger sida.

 

 

Bokar ni av er ridlektion senast dagen innan före kl 15:00 kan ni boka en ny tid. Alla sent avbokade lektioner kan vi tyvärr inte ersätta med ny ridlektion. MAX 3 igenridningar per termin och inga igenridningar kan sparas till kommande termin. För att vi ska kunna erbjuda er en ny tid KRÄVS att annan elev bokat av sin lektion och ni kan ta den platsen. Detta innebär att vi endast kan erbjuda er en ny ridlektionstid i mån om plats. Vi kan därför inte garantera en ny tid även om ni avbokat er tid korrekt. En igenridningstid går aldrig att boka av eller boka om. 

 

Elever som rider i ridlekis grupp kan MAX 1 gång per period rida igen en korrekt avbokad tid. Den nya tiden måste bokas innan perioden (6v) är slut. Inga igenridningar kan sparas till kommande perioder. Vi erbjuder ny lektionstid i mån om plats. en igenridningstid går aldrig att boka av eller boka om. Alla sent avbokade lektioner kan vi tyvärr inte ersätta med ny lektionstid. 

 

Har ni bokat av en Teorilektion kan den endast bokas om till annan dag och tid i en grupp som har SAMMA teori-innehåll. Teorin är en färskvara och samma teori har vi 3-4 veckor innan den ersätts med nytt tema/innehåll. En missad Teorilektion kan aldrig ersättas med en ridlektion.

 

DET GÅR INTE att boka om sin lektionstid efter uppsagd plats på ridskolan.

 

Uppsägning av plats 

Önskar ni inte fortsätta nästa termin, måste ni säga upp platsen SENAST 20 dec  inför vårterminen eller 20 juni   inför höstterminen skriftligen per mail eller brev.

SMS godkäns ej.

Ni som går ponnylekis/ridlekis måste avboka er plats senast 7dgr innan sista gången i pågående period.

Annars blir ni fakturerade för nästa period. Ni har kvar er plats tills dess att ni själva säger upp den.


Avboka din ridlektion

Fyll i formuläret här under och ni kommer sedan att få en bekräftelse per mail på den mailadress ni uppger i formuläret.

Elevens namn
Dag och tid ni önskar avboka
E-post
Telefonnummer
kod

Varför har vi regler för Igenridning!

Vi har mellan 350-400 elever i veckan som upp till 3 gånger kan rida igen sin avbokade tid. Det blir ca 1000 ombokningar per termin. För att en plats ska uppstå bör en annan elev ha bokat av den i tid så ni kan få den tiden att rida igen på. Vi har 10 nivåer på ponnystallet. Dagen och tiden ska stämma för er medan vi måste gå på nivå/ålder/vikt och ledig plats. Viktigt för er att veta är alla de gånger våran ponny inte gick för att ni inte kom så kan den inte gå dubbelt så mkt en annan dag. Vi ger er gärna en ny tid om vi kan :-)


© Ponnystall Stockholm
070-770 91 90 :: Gamla Ingarövägen 2 :: 134 61 Ingarö